Фільтр сесій міської ради

Позачергова сесія міської ради 03.03.2023: Рішення міської ради

Про внесення змін до Програми надання фінансової підтримки мешканцям м.Запоріжжя, житло яких було зруйновано або стало непридатним до проживання внаслідок ракетних обстрілів, диверсій, тощо, спричинених військовою агресією Російської Федерації, затвердженої рішенням міської ради від 27.01.2023 №4

№ 5 від 03.03.2023 Дата оприлюднення 07.03.2023

          Керуючись Бюджетним кодексом України та Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Внести зміни до Програми надання фінансової підтримки мешканцям м.Запоріжжя, житло яких було зруйновано або стало непридатним до проживання внаслідок ракетних обстрілів, диверсій, тощо, спричинених військовою агресією Російської Федерації, затвердженої рішенням міської ради від 27.01.2023 № 4, а саме:

          абзаци перший та другий розділу «Завдання та заходи програми» викласти в наступній редакції:

          «Дія Програми поширюється на власника або одного зі співвласників (за наявності декількох співвласників) житла, яке було зруйновано або стало непридатним до проживання внаслідок військової агресії Російської Федерації, за згодою інших співвласників (за наявністю) (далі – отримувачі). Отримувачами матеріальної допомоги не можуть бути громадяни держави-агресора.

          Розмір матеріальної допомоги становить десять тисяч гривень щомісячно, починаючи з місяця, в якому виникли вищезазначені обставини. У разі відсутності згоди інших співвласників матеріальна допомога може бути поділена між усіма співвласниками у частинах, пропорційних частці спільної власності».

          2. Рішення набирає чинності з 1 числа місяця його опублікування.

          3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія ВАСЮКА та на постійну комісію з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення (Ірина КУЛЄШ).

 

 

Секретар міської ради                                                                             Анатолій КУРТЄВ