Фільтр сесій міської ради

18 сесія міської ради 27.04.2023: Рішення міської ради

Про надання згоди на передачу у державну власність автотранспортного засобу права комунальної власності Запорізької міської територіальної громади

№ 139 від 27.04.2023 Дата оприлюднення 03.05.2023

             Керуючись законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, Цивільним кодексом України, розглянувши лист комунальної установи “Адміністрація з питань охорони здоров’я” Запорізької міської ради Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:

             1. Надати згоду на безоплатну передачу у державну власність до сфери управління Міністерства оборони України в користування військової частини А4884 майна права комунальної власності Запорізької міської територіальної громади, а саме: автотранспортного засобу MERCEDES-BENZ SPRINTER 319 CDI МЕДДОПОМОГА, реєстраційний  номер АР4703ІТ, номер шасі (кузова, рами) WDВ9066331S630695, 2011 року випуску.
             2. У разі отримання згоди органу, уповноваженого управляти державним майном щодо передачі у державну власність майна, зазначеного в пункті 1 цього рішення, передати у державну власність до сфери управління Міністерства оборони України автомобіль MERCEDES-BENZ SPRINTER 319 CDI МЕДДОПОМОГА, реєстраційний номер АР4703ІТ, номер шасі (кузова, рами) WDВ9066331S630695, 2011 року випуску, первісною вартістю 685398,77 грн., залишковою вартістю на момент передачі.
             3. Департаменту управління активами Запорізької міської ради та комунальному некомерційному підприємству “Міська лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги” Запорізької міської ради здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо передачі майна, зазначеного в пункті 2 цього рішення, у державну власність до сфери управління Міністерства оборони України у відповідності до норм чинного законодавства. 
             4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія ВАСЮКА, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА та постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

Секретар міської ради                                                                         Анатолій КУРТЄВ