Фільтр сесій міської ради

19 сесія міської ради 12.07.2023: Рішення міської ради

Про звернення депутатів Запорізької міської ради до Кабінету Міністрів України, Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України щодо усунення розбіжностей та протирічь, які виникли стосовно можливості приватизації об’єктів права комунальної власності, розташованих на території Запорізької міської територіальної громади

№ 86 від 12.07.2023 Дата оприлюднення 17.07.2023

          Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про приватизацію державного і комунального майна», постановою Кабінету Міністрів України від 23.08.2022 №952 «Про внесення змін до Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу» (зі змінами, внесеними згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 06.12.2022 №1364), Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Прийняти звернення депутатів Запорізької міської ради до Кабінету Міністрів України, Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України щодо усунення розбіжностей та протирічь, які виникли стосовно можливості приватизації об’єктів права комунальної власності, розташованих на території Запорізької міської територіальної громади  (додається).

          2. Направити зазначене звернення до Кабінету Міністрів України, Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

          3. Контроль за виконанням рішення міської ради покласти на секретаря міської ради Анатолія КУРТЄВА та на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

 

Секретар міської ради                                                           Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження