Фільтр сесій міської ради

19 сесія міської ради 12.07.2023: Рішення міської ради

Про прийняття у комунальну власність Запорізької міської територіальної громади ділянки зовнішніх мереж теплопостачання по вул.Перемоги, 93в від ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ “СТАРТ-2016"

№ 79 від 12.07.2023 Дата оприлюднення 18.07.2023

          Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, розглянувши звернення та документи, надані ОБ’ЄДНАННЯМ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ “СТАРТ-2016”, враховуючи лист департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради та згоду КОНЦЕРНУ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ”, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Прийняти у комунальну власність Запорізької міської територіальної громади від ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ “СТАРТ-2016” ділянку теплових мереж від ТК113-9 до зовнішньої поверхні житлового будинку №93в по вул. Перемоги, довжиною каналу 43,0 пог. м, вартістю 152 017,00 грн. (сто п’ятдесят дві тисячі сімнадцять грн. 00 коп.) без урахування ПДВ, визначеною шляхом проведення незалежної оцінки станом на 15.03.2023.

          2. Закріпити на праві господарського відання за КОНЦЕРНОМ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ” майно, зазначене в пункті 1 цього рішення.

          3. Департаменту управління активами Запорізької міської ради, КОНЦЕРНУ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ” здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття у комунальну власність Запорізької міської територіальної громади майна, зазначеного в пункті 1 цього рішення, з закріпленням його на праві господарського відання за КОНЦЕРНОМ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ”.

          4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора ГОРДИНСЬКОГО, постійну комісію Запорізької міської ради з питань комунальної   власності,   ресурсів,  приватизації,  архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ) та постійну комісію Запорізької міської ради з питань життєзабезпечення міста (Олексій БАСОВ).

 

Секретар міської ради                                                    Анатолій КУРТЄВ