Фільтр сесій міської ради

19 сесія міської ради 12.07.2023: Рішення міської ради

Про передачу функцій замовника будівництва та передачу проєктно-кошторисної документації

№ 73 від 12.07.2023 Дата оприлюднення 18.07.2023

            Відповідно до статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про архітектурну діяльність», розпорядження Кабінету Міністрів України  від 16.06.2023 №534-р «Про виділення коштів з фонду ліквідації наслідків збройної агресії» та розпорядження голови обласної державної адміністрації, начальника обласної військової адміністрації від 22.06.2023 №305  «Про внесення змін до обласної програми «Питна вода Запорізької області» на 2021-2025роки, затвердженої рішенням обласної ради від 18.03.21 №143, зі змінами», з метою забезпечення питною водою населення Запорізької області, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Комунальному підприємству «Водоканал» передати департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Запорізької обласної державної адміністрації функції замовника будівництва по об’єкту «Реконструкція водоводу від ДВС-1 до с.Люцерна, Вільнянського району, Запорізької області».

            2.  Надати згоду на проведення будівельних робіт департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Запорізької обласної державної адміністрації по об’єкту «Реконструкція водоводу від ДВС-1 до с.Люцерна, Вільнянського району, Запорізької області».

            3. Комунальному підприємству «Водоканал» передати департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Запорізької обласної державної адміністрації проєктно-кошторисну документацію по об’єкту  «Реконструкція водоводу від ДВС-1 до с.Люцерна, Вільнянського району, Запорізької області», про що скласти акти приймання-передачі.

            4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора ГОРДИНСЬКОГО та на постійну комісію міської ради з питань життєзабезпечення міста.

 

Секретар міської ради                                                          Анатолій КУРТЄВ