Фільтр сесій міської ради

19 сесія міської ради 12.07.2023: Рішення міської ради

Про надання дозволу на створення органу самоорганізації населення квартальний комітет «Дослідна станція» по вул. Дослідна станція, будинки з 9 по 70 у Комунарському районі м.Запоріжжя

№ 58 від 12.07.2023 Дата оприлюднення 18.07.2023

            Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про органи самоорганізації населення», враховуючи відповідну заяву ініціативної групи про надання дозволу на створення квартального комітету від 09.03.2023, протокол загальних зборів № 1 від 09.03.2023 загальних зборів (конференції) жителів приватного сектору на Дослідній станції та список учасників зборів громадян, які проживають на території приватного сектору по ініціюванню створення квартального комітету «Дослідна станція», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Надати дозвіл на створення органу самоорганізації населення та визначити його назву - квартальний комітет «Дослідна станція» у Комунарському районі м. Запоріжжя.

            2. Визначити, що орган самоорганізації населення квартальний комітет «Дослідна станція» діє у межах території будинків: з 9 по 70 на вулиці Дослідна станція у Комунарському районі м. Запоріжжя.

            3. Визначити основні напрями діяльності органу самоорганізації населення  квартальний комітет «Дослідна станція» у Комунарському районі м. Запоріжжя:

            3.1. створення умов для участі жителів у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України;

            3.2. задоволення соціальних, культурних, побутових та інших потреб жителів шляхом сприяння у наданні їм відповідних послуг;

            3.3. участь у реалізації соціально-економічного, культурного розвитку відповідної території, інших місцевих програм.

            4. Надати квартальному комітету «Дослідна станція» повноваження у межах території його діяльності, визначені Законом України «Про органи самоорганізації населення».

            5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Степана МАХСМУ, голову постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції Олег КОРОЛЬОВ.

 

Секретар міської ради                                                                          Анатолій KУPTЄB