Фільтр сесій міської ради

19 сесія міської ради 12.07.2023: Рішення міської ради

Про зміну найменувань та типів закладів дошкільної освіти

№ 51 від 12.07.2023 Дата оприлюднення 18.07.2023

            Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», «Про дошкільну освіту», з метою приведення установчих документів та типів закладів дошкільної освіти у відповідність до норм чинного законодавства України у сфері освіти Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Змінити найменування Санаторного закладу дошкільної освіти (ясел-садка) № 129 «Конвалія» Запорізької міської ради на «Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 129 «Конвалія» Запорізької міської ради» та тип закладу освіти на «заклад дошкільної освіти (ясла-садок)».

            Місцезнаходження: 69040, м. Запоріжжя, вул. Ясельна, буд. 18.

            2. Змінити найменування Санаторного закладу дошкільної освіти (ясел-садка) № 199 «Дивосад» Запорізької міської ради на «Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 199 «Дивосад» Запорізької міської ради» та тип закладу освіти на «заклад дошкільної освіти (ясла-садок)».

            Місцезнаходження: 69050, м. Запоріжжя, вул. Оранжерейна, буд. 23А.

            3. Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради затвердити відповідно до вимог чинного законодавства України статути закладів дошкільної освіти, зазначених у пунктах 1–2 цього рішення.

            4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія ВАСЮКА та постійну комісію міської ради з питань освіти, науки, культури, спорту, молоді та туризму (Інна ПЕНЧУК).

 

Секретар міської ради                                                            Анатолій КУРТЄВ