Фільтр сесій міської ради

19 сесія міської ради 12.07.2023: Рішення міської ради

Про перейменування скверу «Індустрія» на сквер «Запорізьких  стрільців» в м.Запоріжжя

№ 66 від 12.07.2023 Дата оприлюднення 18.07.2023

             У відповідності до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи витяг з протоколу від 23.05.2023 №71 засідання постійної депутатської комісії з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин, з метою увічнення бойової слави військовослужбовців 6 окремого стрілецького батальйону (військової частини А7090), створеного на базі Запорізького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки у місті Запоріжжя та проведення політики очищення міського простору від топонімів, що звеличують, увіковічують, пропагують або символізують Російську Федерацію та Республіку Білорусь, задля якнайшвидшого подолання наслідків російського імперського минулого і збереження національної культурної спадщини та історичної пам’яті нашої держави, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

             1. Перейменувати сквер «Індустрія» – територію зелених насаджень, обмежену проспектом Соборним, пішохідною частиною вул. Приходської,     вул. Поштовою, земельними ділянками з кадастровими номерами 2310100000:01:007:0245 та 2310100000:01:007:0094, на сквер «Запорізьких стрільців» (схема додається).

             2. Доручити районній адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району вжити заходи щодо визначення меж скверу «Запорізьких стрільців» в натурі. 

             3. Доручити департаменту архітектури та містобудування Запорізької міської ради внести відповідні зміни до містобудівного кадастру та врахувати їх при черговому внесені змін до містобудівної документації.

             4. Рішення набирає чинності з моменту прийняття.

             5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА та постійну депутатську комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

Секретар міської ради                                             Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження