Фільтр сесій міської ради

19 сесія міської ради 12.07.2023: Рішення міської ради

Про затвердження Програми раціонального використання, охорони та інвентаризації активів комунальної власності Запорізької міської територіальної громади на 2023–2025 роки

№ 44 від 12.07.2023 Дата оприлюднення 03.08.2023

 

     Керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про приватизацію державного і комунального майна», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 05.06.2019 № 476 «Про затвердження Порядку інвентаризації земель та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

 1. Затвердити Програму раціонального використання, охорони та інвентаризації активів комунальної власності Запорізької міської територіальної громади на 2023–2025 роки, що додається.

    2. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності Запорізької міської територіальної громади.

    3. Департаменту управління активами Запорізької міської ради забезпечити реалізацію та виконання заходів програми, звітувати щорічно про хід її виконання.

   4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА та постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

 

Секретар міської ради                                                          Анатолій КУРТЄВ

 

Копії документа для завантаження