Фільтр сесій міської ради

37 сесія міської ради 28.02.2019: Рішення міської ради

Про визначення розпорядників та одержувачів (кінцевих бенефіціарів) субвенції за місцевими бюджетами на реалізацію проектів у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України

№ 65 від 28.02.2019 Дата оприлюднення 05.03.2019

            Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 25.11.2015 №1068 «Деякі питання використання коштів для реалізації проектів у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України» з метою визначення розпорядників та одержувачів (кінцевих бенефіціарів) субвенції за місцевими бюджетами на реалізацію проектів у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України на території міста Запоріжжя, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Визначити розпорядників та одержувачів (кінцевих бенефіціарів) субвенції за місцевими бюджетами на реалізацію проектів, що фінансуватимуться у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України, згідно з додатком.

            2. Рішення міської ради від 27.06.2018 №20 «Про визначення розпорядників та одержувачів (кінцевих бенефіціарів) субвенції за місцевими бюджетами на реалізацію проектів у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України» вважати таким, що втратило чинність.

            3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г.,  Пустоварова А.І., постійну комісію міської ради з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів (Божко Р.А.), постійну комісію міської ради з питань освіти, науки, культури, спорту, молоді та туризму (Зайцев В.О.) та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення (Маляренко А.Є.).

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк

Копії документа для завантаження