Фільтр сесій міської ради

37 сесія міської ради 28.02.2019: Рішення міської ради

Про внесення змін до рішення Запорізької міської ради від 31.10.2018 №29 “Про клопотання перед Запорізькою обласною радою щодо передачі до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя обладнання для облаштування інтерактивного робочого місця вчителя для початкової школи”

№ 81 від 28.02.2019 Дата оприлюднення 05.03.2019

          Керуючись законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності“, враховуючи лист комунальної установи “Центр фінансово-статистичного аналізу та матеріально-технічного забезпечення освітніх закладів” Запорізької обласної ради щодо уточнення складу комплекту обладнання для облаштування інтерактивного робочого місця вчителя для початкової школи, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Внести зміни до рішення Запорізької міської ради від 31.10.2018 №29 “Про клопотання перед Запорізькою обласною радою щодо передачі до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя обладнання для облаштування інтерактивного  робочого місця вчителя для початкової школи”,  а саме,  в додатку  до  рішення  замість  слів “ViewSonic PS501W” читати “ACER S1386WH”.

          2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступ-ника міського голови з питань  діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г. та постійну комісію з питань освіти, науки, культури, спорту, молоді та туризму (Зайцев В.О.)

 

 

Міський голова                                                                       В.В.Буряк