Фільтр сесій міської ради

20 сесія міської ради 27.09.2023, 29.09.2023: Рішення міської ради

Про зміну найменування закладів загальної середньої освіти

№ 69 від 29.09.2023 Дата оприлюднення 11.10.2023

            Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення механізмів формування мережі ліцеїв для запровадження якісної профільної середньої освіти», з метою приведення установчих документів та типів закладів загальної середньої освіти у відповідність до норм чинного законодавства України у сфері освіти Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Змінити найменування Запорізької гімназії № 8 Запорізької міської ради Запорізької області на «Запорізька гімназія № 8 Запорізької міської ради» та тип закладу освіти на «гімназія».

            2. Змінити найменування Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 20 екологічного профілю Запорізької міської ради Запорізької області на «Запорізька гімназія № 20 Запорізької міської ради» та тип закладу освіти на «гімназія».

            3. Змінити найменування Запорізької гімназії № 25 гуманітарного профілю Запорізької міської ради Запорізької області на «Запорізька гімназія № 25 Запорізької міської ради» та тип закладу освіти на «гімназія».

            4. Змінити найменування Запорізької гімназії № 31 Запорізької міської ради Запорізької області на «Запорізький академічний ліцей № 31 Запорізької міської ради» та тип закладу освіти на «ліцей».

            5. Змінити найменування Запорізької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 40 з поглибленим вивченням англійської мови Запорізької міської ради Запорізької області на «Запорізька гімназія № 40 Запорізької міської ради» та тип закладу освіти на «гімназія».

            6. Змінити найменування Запорізької гімназії № 46 Запорізької міської ради Запорізької області на «Запорізький академічний ліцей № 46 Запорізької міської ради» та тип закладу освіти на «ліцей».

            7. Змінити найменування Запорізької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 72 з поглибленим вивченням хімії та біології Запорізької міської ради Запорізької області на «Запорізька гімназія № 72 Запорізької міської ради» та тип закладу освіти на «гімназія».

            8. Змінити найменування Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів «Основа» Запорізької міської ради Запорізької області на «Запорізька гімназія «Основа» Запорізької міської ради» та тип закладу освіти на «гімназія».

            9. Змінити найменування Запорізького загальноосвітнього навчально-виховного комплексу «Запорізька Січ» Запорізької міської ради Запорізької області на «Запорізька гімназія «Запорізька Січ» Запорізької міської ради» та тип закладу освіти на «гімназія».

            10. Змінити найменування Запорізької єврейської гімназії «ОРТ-Алєф» Запорізької міської ради Запорізької області на «Запорізький академічний ліцей «ОРТ-Алєф» Запорізької міської ради» та тип закладу освіти на «ліцей».

            11. Змінити найменування Запорізького ліцею № 105 Запорізької міської ради Запорізької області на «Запорізький ліцей № 105 Запорізької міської ради» та тип закладу освіти на «ліцей».

            12. Змінити найменування Запорізького навчально-виховного оздоровчого комплексу № 110 Запорізької міської ради Запорізької області на «Запорізька гімназія № 110 Запорізької міської ради» та тип закладу освіти на «гімназія».

            13. Змінити найменування Запорізького технічного ліцею Запорізької міської ради Запорізької області на «Запорізький  технічний ліцей Запорізької міської ради» та тип закладу освіти на «ліцей».

            14. Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради затвердити відповідно до вимог чинного законодавства України статути закладів загальної середньої освіти, зазначених у пунктах 1-13 цього рішення.

            15. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія ВАСЮКА та постійну комісію міської ради з питань освіти, науки, культури, спорту, молоді та туризму (Інна ПЕНЧУК).

 

 

Секретар міської ради                                                 Анатолій КУРТЄВ