Фільтр сесій міської ради

20 сесія міської ради 27.09.2023, 29.09.2023: Рішення міської ради

Про передачу у державну власність до сфери управління Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України майна комунальної власності Запорізької міської територіальної громади, розташованого по __________________________

№ 202 від 29.09.2023 Дата оприлюднення 12.10.2023

            Керуючись законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності”, враховуючи рішення Запорізької міської ради від ________________ “Про надання згоди на передачу у державну власність до сфери управління Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України майна комунальної власності Запорізької міської територіальної громади, розташованого по ________________” зі змінами, внесеними рішенням Запорізької міської ради від _____________________ та розпорядження Кабінету Міністрів України від ________________ “Про погодження передачі нерухомого майна у м. Запоріжжі у державну власність”, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Передати у державну власність до сфери управління Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України для розміщення Управління Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України в Запорізькій області майна права комунальної власності Запорізької міської територіальної громади, розташованого за адресою: _______________________________ згідно з додатком до цього рішення, на земельній ділянці площею ___________, кадастровий номер ______________ та вартістю відповідно до незалежної оцінки.

            2. Департаменту управління активами Запорізької міської ради та департаменту освіти і науки Запорізької міської ради здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо передачі майна, зазначеного в пункті 1 цього рішення, у державну власність до сфери управління Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України.

            3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія ВАСЮКА, постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ) та постійну комісію з питань освіти, науки, культури, спорту, молоді та туризму (Інна ПЕНЧУК).

 

Секретар міської ради                                                                        Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження