Фільтр сесій міської ради

Позачергова сесія міської ради 05.10.2023: Рішення міської ради

Про надання дозволу Запорізькому комунальному підприємству міського електротранспорту «Запоріжелектротранс» на збільшення відсоткової ставки по Генеральній угоді з кредитування та кредитним договорам

№ 11 від 05.10.2023 Дата оприлюднення 13.10.2023

             Керуючись Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бюджетним кодексом України, з метою забезпечення стабільних пасажирських перевезень міським пасажирським транспортом, підвищення безпеки, комфортності транспортного обслуговування y міському пасажирському транспорті міста Запоріжжя Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

             1. Надати дозвіл Запорізькому комунальному підприємству міського електротранспорту «Запоріжелектротранс» (далі – Підприємство «Запоріжелектротранс») на внесення змін до Генеральної угоди з кредитування №19/GEN/3/21 від 04.02.2021 року між АТ «МОТОР-БАНК» та Підприємством «Запоріжелектротранс», яка укладена відповідно до рішення Запорізької міської ради від 26.08.2020 № 60 «Про надання дозволу Запорізькому комунальному підприємству міського електротранспорту «Запоріжелектротранс» на відкриття Генеральної угоди для кредитування під заставу (іпотеку) об?єктів права комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя», а також за Кредитними договорами №19/К/7/21 від 04.02.2021 року і №19/K/11/21 від 12.03.2021 року, укладеними в рамках вищезазначеної Генеральної угоди між AT «МОТОР-БАНК» та Підприємством «Запоріжелектротранс» щодо збільшення граничного розміру відсоткової ставки до 22% річних.

             2. Надати дозвіл генеральному директору Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту «Запоріжелектротранс» або особі, яка тимчасово виконує його обов’язки, на підписання внесених змін (збільшення відсоткової ставки) до вищезазначених Генеральної угоди, Кредитних договорів та Договорів застави.

             3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - керуючого справами виконавчого комітету Запорізької міської ради Олександра ГОЛТВЕНКА та постійну комісію з питань життєзабезпечення міста.

 

 

Секретар міської ради                                                          Анатолій КУРТЄВ