Фільтр сесій міської ради

Позачергова сесія міської ради 05.10.2023: Рішення міської ради

Про надання у користування на умовах оренди земельної ділянки по вул.Фінальній,1б для розташування виробничої бази

№ 16 від 05.10.2023 Дата оприлюднення 05.10.2023

           Розглянувши надані матеріали, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України та Законом України «Про оренду землі», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Надати у користування на умовах оренди строком на 10 років  земельну ділянку (кадастровий номер) площею 0,1029 га (землі промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення; для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств) по вул.Фінальній,1б для розташування виробничої бази, в межах раніше затверджених рішенням міської ради від 28.04.2006 № 13/285 «Про передачу в оренду земельної ділянки по вул. Фінальній,1б для розташування виробничої бази», за рахунок земель Запорізької міської ради.

           2. Зобов’язати

           2.1. На підставі витягу з технічної документації щодо нормативної грошової оцінки землі, отриманого в рамках діючої нормативної грошової оцінки  земель м.Запоріжжя, укласти  з  Запорізькою  міською  радою   договір оренди землі та здійснити державну реєстрацію права користування в установленому законодавством порядку.

           2.2. Надати у місячний термін після державної реєстрації права користування копію договору оренди землі відповідному податковому органу.

           2.3. Після закінчення строку оренди землі договір оренди землі поновити в установленому законодавством порядку.

           2.4. Виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог
ст. 96 Земельного кодексу України.

           2.5. Використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням.

           2.6. Виконувати вимоги, що викладені у висновках служб міста та області, які раніше погодили відведення даної земельної ділянки.

           2.7. У випадку будь-яких змін щодо статусу, назви, місцезнаходження  або належності об’єктів звернутися до міської ради для переоформлення земельної ділянки в установленому законодавством порядку.

           2.8. У разі необхідності укласти договір на встановлення земельного сервітуту зі сторонніми землекористувачами відповідно до ст. 100 Земельного кодексу України та зареєструвати в установленому законодавством порядку.

           3. Рішення міської ради від 30.11.2005 № 29/36 вважати таким, що є реалізованим.

           4. Договір оренди землі за № 040626101046 від 28.11.2006 зареєстрований у Запорізькій регіональній філії Державного підприємства «Центр державного земельного кадастру при Державному комітеті України по земельних ресурсах» вважати припиненим згідно пункту 33 даного договору.

           5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА,  постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

 

Секретар міської ради                                           Анатолій КУРТЄВ