Фільтр сесій міської ради

Позачергова сесія міської ради 05.10.2023: Рішення міської ради

Про передачу в оренду земельної ділянки по пр. Соборному, 153 для розташування капітального гаража

№ 21 від 05.10.2023 Дата оприлюднення 16.10.2023

           Розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок по пр. Соборному, 153, враховуючи рішення міської ради від 28.01.2015 № 24/65 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок по пр. Леніна, 153 для розташування капітальних гаражів», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок по пр. Соборному, 153.

           2. Встановити та затвердити зовнішні межі та розміри земельної ділянки площею 0,0141 га по пр. Соборному, 153 в межах згідно з планом, що додається до проекту.

           3. Передати в оренду строком на 19 років земельну ділянку (кадастровий номер 2310100000:05:005:0289) площею 0,0141 га (землі житлової та громадської забудови; для будівництва індивідуальних гаражів) по пр. Соборному, 153 для розташування капітального гаража за рахунок земель Запорізької міської ради.

           4. Зобов’язати :

           4.1. На підставі витягу з технічної документації щодо нормативної грошової оцінки землі, отриманого в рамках діючої нормативної грошової оцінки земель м. Запоріжжя, укласти з Запорізькою міською радою договір оренди землі та здійснити державну реєстрацію права користування в установленому законодавством порядку.

           4.2. Надати у встановлений термін копію договору оренди землі відповідному податковому органу.

           4.3. Після закінчення строку оренди землі укласти новий договір оренди в установленому законом порядку.

           4.4. Виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

           4.5. Використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням та з урахуванням містобудівних обмежень, викладених у листі департаменту архітектури та містобудування міської ради.

           4.6. У разі зміни назви товариства, його юридичного статусу, відчуження майна протягом місяця звернутися для переоформлення земельної ділянки в установленому законодавством порядку.

           4.7. Не проводити самовільного будівництва на переданій в оренду земельній ділянці. Не забудовувати та не засаджувати багаторічними насадженнями охоронні зоні інженерних мереж

           5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА, постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

 

Секретар міської ради                                                          Анатолій КУРТЄВ