Фільтр сесій міської ради

Позачергова сесія міської ради 05.10.2023: Рішення міської ради

Про передачу у власність земельної ділянки по вул.Академіка Карпинського,87

№ 29 від 05.10.2023 Дата оприлюднення 16.10.2023

            Розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул.Академіка Карпинського,87, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України,   Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул.Академіка Карпинського,87.

            2. Встановити межі та затвердити розмір земельної ділянки площею 0,0742 га по  вул.Академіка Карпинського,87 за рахунок земель Запорізької міської ради згідно з планом, що додається до землевпорядної документації.

            3. Передати  у власність земельну ділянку (кадастровий номер) площею 0,0742 га (землі житлової та громадської забудови; для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул.Академіка Карпинського,87 для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

            4. Зобов'язати гр.:

            4.1. Після прийняття даного рішення у двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права власності на земельну ділянку  та отримати Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно в  установленому  законодавством  порядку.

            4.2. Надати у встановлений законодавством строк копію правовстановлюючого документа на землю  відповідному податковому  органу.

            4.3. Використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням.

            4.4..Виконувати обов’язки власника земельної ділянки відповідно до вимог ст. 91 Земельного кодексу України.

            4.5. Не допускати самовільного будівництва та переданій у власність земельній  ділянці.

            4.6. Не забудовувати та не засаджувати багаторічними насадженнями охоронні  зони  існуючих  інженерних  мереж.

            5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА, постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури  та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

 

Секретар міської ради                                                                             Анатолій КУРТЄВ