Фільтр сесій міської ради

Позачергова сесія міської ради 05.10.2023: Рішення міської ради

Про передачу у власність земельної ділянки по вул.Ігоря Сікорського, 187

№ 32 від 05.10.2023 Дата оприлюднення 17.10.2023

            Розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул.Ігоря Сікорського, 187, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні“ та Земельним кодексом України, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул.Ігоря Сікорського, 187 гр. .

            2. Встановити межі та затвердити розмір земельної ділянки по вул. Ігоря Сікорського, 187 площею 0,0454 га згідно з планом, що додається до землевпо-рядної документації за рахунок земель Запорізької міської ради.

            3. Передати у власність гр. земельну ділянку (кадастровий номер ) площею 0,0454 га (землі житлової та громадської забудови; для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)) по вул. Ігоря Сікорського, 187 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

            4. Зобов’язати гр.:

            4.1. Після прийняття даного рішення здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку в установленому законодавством порядку.

            4.2. Надати у встановлений законодавством строк копію Витяга з Дер-жавного реєстру речових прав на нерухоме майно відповідному податковому органу.

            4.3. Використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням.

            4.4. Виконувати обов’язки власника земельної ділянки відповідно до ви-
мог ст. 91 Земельного кодексу України.

            4.5. Не допускати самовільного будівництва на переданій у власність
земельній ділянці.

            4.6. Не забудовувати та не засаджувати багаторічними насадженнями охоронні зони існуючих інженерних мереж.

            5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника місь-кого голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА, постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

 

Секретар міської ради                                                               Анатолій КУРТЄВ