Фільтр сесій міської ради

Позачергова сесія міської ради 05.10.2023: Рішення міської ради

Про передачу гр. у власність земельної ділянки по вул.Зразковій, 6

№ 33 від 05.10.2023 Дата оприлюднення 17.10.2023

              Розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Зразковій, 6, на підставі поданих документів, керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", Земельним кодексом України, Запорізька  міська  рада

ВИРІШИЛА:

              1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Зразковій, 6 гр..

              2. Затвердити  розмір земельної ділянки по вул. Зразковій, 6 площею 0,0660 га та встановити зовнішні межі згідно з планом, що додається до землевпорядної документації за рахунок земельної ділянки, розмір якої зареєстрований  орендним підприємством «Запорізьке міжміське бюро технічної інвентаризації» (площа 0,0657 га) та земель Запорізької міської ради (площа 0,0003 га).

              3. Передати гр. у власність земельну ділянку (кадастровий номер) площею 0,0660 га (землі житлової та громадської забудови; для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)) по вул. Зразковій, 6 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

              4. Зобов’язати

              4.1. Після прийняття даного рішення здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку в установленому законодавством  порядку.

              4.2. Надати у встановлений законодавством строк копію правовстанов-люючого документа на землю відповідному податковому органу.

              4.3. Виконувати  обов’язки  власника  земельної  ділянки  відповідно  до вимог ст. 91 Земельного  кодексу  України.

              4.4. Використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням.

              4.5. Не  допускати  самовільного  будівництва на переданій  у власність земельній  ділянці.

              4.6. Не забудовувати та не засаджувати багаторічними насадженнями охоронні  зони  існуючих  інженерних  мереж.

              5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА, постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

 

Секретар міської ради                                                              Анатолій КУРТЄВ