Фільтр сесій міської ради

Позачергова сесія міської ради 05.10.2023: Рішення міської ради

Про затвердження територіальній громаді м. Запоріжжя в особі Запорізької міської ради технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення (зміна цільового призначення) земельної ділянки по вул.Парамонова, 6в

№ 52 від 05.10.2023 Дата оприлюднення 17.10.2023

            Розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельної ділянки по вул.Парамонова, 6, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, Законом України «Про оренду землі» та Законом України «Про землеустрій», враховуючі рішення міської ради від 07.12.2022 №144/25 «Про надання згоди на поділ земельної ділянки територіальної громади м.Запоріжжя в особі Запорізької міської ради по вул. Парамонова, 6», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1.  Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельної ділянки по вул. Парамонова, 6.   

            2. Встановити та затвердити зовнішні межі та розміри земельних ділянок загальною площею 0,5050 га (землі житлової та громадської забудови; для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку) по вул.Парамонова, 6 для розташування житлового будинку з вбудованими приміщеннями торговельно-громадського призначення, які утворилися в результаті поділу згідно з планами, що додаються до землевпорядної документації, таким чином:

            - земельної ділянки  площею 0,4589 га;

            - земельної ділянки  площею 0,0913 га.

            3. Надати дозвіл  на розроблення в установленому порядку проекту землеустрою щодо відведення (зміна цільового призначення)земельної ділянки площею 0,0913 га по вул.Парамонова, 6в  для розташування торгового комплексу та подальшої передачі її в оренду.

            4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА., постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

Секретар міської ради                                                           Анатолій КУРТЄВ