Фільтр сесій міської ради

Позачергова сесія міської ради 05.10.2023: Рішення міської ради

Про передачу у власність гр. земельної ділянки по вул.Слов’янській, 40

№ 61 від 05.10.2023 Дата оприлюднення 17.10.2023

               Розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул.Слов’янській,40, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Земельним кодексом України, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

               1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул.Слов’янській,40 гр.

               2. Встановити межі та затвердити розмір земельної ділянки по вул.Слов’янській, 40 площею 0,0676 га згідно з планом, що додається до землевпорядної документації за рахунок земель Запорізької міської ради.

               3. Передати співвласникам житлового будинку у спільну часткову власність згідно часток власності на житловий будинок (без визначення меж ділянок в натурі на місцевості) земельну ділянку (кадастровий номер) загальною площею 0,0676 га (землі житлової та громадської забудови; для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул.Слов’янській, 40  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), таким чином:

               - гр. земельну ділянку площею 0,0338 га, що складає 1/2 частки (від загальної площі присадибної ділянки 0,0676 га);

               - гр. земельну ділянку площею 0,0388 га, що складає 1/2 частки (від загальної площі присадибної ділянки 0,0676 га).

               4. Зобов’язати гр:

               4.1. Після прийняття даного рішення здійснити державну реєстрацію прав на земельну ділянку в установленому законодавством порядку.

               4.2. Надати в установлений законодавством строк копії Витягів з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно відповідному податковому органу.

               4.3. Використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням.

               4.4. Згідно з ст. 88 Земельного кодексу України укласти договір на володіння, розпорядження та користування земельною ділянкою в установленому порядку.

               4.5. Виконувати обов’язки власників земельної ділянки відповідно до вимог ст. 91 Земельного кодексу України.

               4.6. Не допускати самовільного будівництва на переданій у власність земельній ділянці.

               4.7. Не забудовувати та не засаджувати багаторічними насадженнями охоронні зони існуючих інженерних мереж.

               5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА, постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

Секретар міської ради                                                               Анатолій КУРТЄВ