Фільтр сесій міської ради

Позачергова сесія міської ради 05.10.2023: Рішення міської ради

Про затвердження територіальній громаді в особі Запорізької міської ради технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки по вул.Жасминній, 5г для розташування автозаправної станції

№ 67 від 05.10.2023 Дата оприлюднення 18.10.2023

             Розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельної ділянки по вул. Жасминній, 5г, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, Законом України «Про оренду землі» та Законом України «Про землеустрій», враховуючі рішення міської ради від 17.03.2023 №139/17 «Про надання згоди на поділ земельної ділянки територіальної громади м. Запоріжжя в особі Запорізької міської ради (кадастровий номер) по вул. Жасмінній, 5г», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

             1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельної ділянки по Жасминній, 5г територіальній громаді м. Запоріжжя в особі Запорізької міської ради.   

             2 .Встановити та затвердити зовнішні межі та розміри земельних ділянок загальною площею 0,5077 га по вул. Жасминній, 5г для розташування автозаправної станції, які утворилися в результаті поділу згідно з планами, що додаються до землевпорядної документації , таким чином:

             - земельної ділянки площею 0,2027 га;

             - земельної ділянки площею 0,3050 га.

             3. Передати в оренду строком на 10 років земельну ділянку  площею 0,2027 га (землі промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення; для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу) по  вул. Жасминній, 5г для розташування автозаправної станції за рахунок земель Запорізької міської ради.

             4. Земельну ділянку (кадастровий номер) площею 0,3050 га  залишити  в Запорізькій міській раді.                                                           

             5. Зобов’язати:

             5.1. На підставі витягу з технічної документації  щодо нормативної грошової оцінки землі, отриманого в рамках діючої нормативної грошової оцінки земель м. Запоріжжя, укласти з Запорізькою міською радою договори оренди землі та здійснити державну реєстрацію права користування в установленому законодавством порядку.

             5.2. Надати у встановлений законодавством строк копії договорів оренди землі відповідному податковому органу.

             5.3. Після закінчення строку оренди землі договори оренди землі поновити в установленому законодавством порядку.

             5.4. У разі відчуження нерухомого майна, зміни статусу юридичної особи протягом місяця звернутися для переоформлення земельних ділянок в установленому законодавством порядку.

             5.5. Виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

             5.6. Виконувати умови, викладені у висновках служб міста та області, які раніше погодили відведення даної земельної ділянки.

             5.7. Використовувати земельні ділянки за цільовим призначенням.

             6. Рішення сесій міської ради від 22.12.2021 №97/92 вважати таким, що було реалізовано.

             7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА, постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

 

Секретар міської ради                                                           Анатолій КУРТЄВ