Фільтр сесій міської ради

Позачергова сесія міської ради 05.10.2023: Рішення міської ради

Про переважне право орендаря на укладання договору оренди землі по вул.Складській, 6 для розташування виробничої бази (розчинно-бетонний вузол)

№ 70 від 05.10.2023 Дата оприлюднення 18.10.2023

            Розглянувши матеріали щодо переважного права на укладання договору оренди землі по вул. Складській, 6, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України та Законом України «Про оренду землі», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Укласти строком на 19 років договір оренди землі  площею 1,0200 га (землі промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення; для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств) по вул.Складській, 6 для розташування виробничої бази (розчинно-бетонний вузол) в межах, раніше затверджених рішенням міської ради від 13.03.2003 № 82/34 «Про передачу в оренду земельної ділянки по вул. Складській, 6 для розташування виробничої бази (розчинно-бетонний вузол)» за рахунок земель Запорізької міської ради згідно з планом, що додається до землевпорядної документації.

            2. Зобов’язати:

            2.1. На підставі витягу з технічної документації щодо нормативної грошової оцінки землі, отриманого в рамках діючої нормативної грошової оцінки земель м. Запоріжжя, укласти з Запорізькою міською радою договір оренди землі та здійснити державну реєстрацію права користування в установленому законодавством порядку.

            2.2. Надати у встановлений законодавством строк копію договору
оренди землі відповідному податковому органу.

            2.3. Після закінчення строку оренди землі, договір оренди землі поновити в установленому законодавством порядку.

            2.4. У разі відчуження майна протягом місяця звернутися для переоформлення земельної ділянки в установленому законодавством порядку.

            2.5. У випадку будь-яких змін щодо статусу, назви, місцезнаходження юридичної особи або належності об’єкта протягом місяця звернутися для переоформлення земельної ділянки в установленому законодавством порядку.

            2.6. Виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

            2.7. Використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням.

            2.8. Не допускати самовільного будівництва на переданій в оренду земельній  ділянці.

            3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА, постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

 

Секретар міської ради                                                         Анатолій КУРТЄВ