Фільтр сесій міської ради

Позачергова сесія міської ради 05.10.2023: Рішення міської ради

Про відведення та передачу в оренду земельної ділянки по вул.Чарівній, 28б для розташування будівлі ТП 243

№ 76 від 05.10.2023 Дата оприлюднення 18.10.2023

            Розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Чарівній, 28б, враховуючи рішення міської ради від 11.06.2021 № 102/50 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на території Шевченківського району міста», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оренду землі», Земельним кодексом України, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Чарівній, 28б

            2. Встановити та затвердити» межі та розмір земельної ділянки площею 0,0107 га по вул.Чарівній, 28б згідно з планом, що додається до проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

            3. Передати в оренду строком на 19 років земельну ділянку (кадастровий номер  площею 0,0107 га (землі промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення; для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії) по вул.Чарівній, 28б для розташування будівлі ТП 243 за рахунок земель Запорізької міської ради.

            4. Зобов’язати:

            4.1. На підставі витягу з технічної документації щодо нормативної грошової оцінки землі, отриманого в рамках діючої нормативної грошової оцінки земель м. Запоріжжя, укласти  з  Запорізькою  міською  радою  договір оренди землі та здійснити державну реєстрацію права користування в установленому законодавством порядку.

            4.2. Надати у встановлений законодавством строк копію договору оренди землі відповідному податковому органу.

            4.3. Після закінчення строку оренди землі договір оренди землі поновити в установленому законодавством порядку.

            4.4. У випадку будь-яких змін щодо статусу, назви, місцезнаходження або належності об’єкта звернутися до міської ради для переоформлення земельної ділянки в установленому законодавством порядку.

            4.5. Виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

            4.6. Приступити до використання земельної ділянки після встановлення її меж в натурі (на місцевості) та одержання документу, що посвідчує право на неї.

            4.7. Не забудовувати та не засаджувати багаторічними насадженнями охоронні зони інженерних мереж.

            4.8. Використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням.

            4.9. Не допускати самовільного будівництва на даній земельній ділянці.

            5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА, постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

 

Секретар міської ради                                                     Анатолій КУРТЄВ