Фільтр сесій міської ради

Позачергова сесія міської ради 05.10.2023: Рішення міської ради

Про відведення та передачу у власність гр. земельної ділянки №22 в ОГСК «ЖИЛІЩНИК» по вул.Тульській- Ігоря Сікорського для ведення садівництва

№ 89 від 05.10.2023 Дата оприлюднення 18.10.2023

             Розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки №22 в ОГСК «ЖИЛІЩНИК», враховуючи рішення міської ради від 24.11.2021 №53/13 «Про надання дозволу гр. на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 22 у власність в ОГСК «ЖИЛІЩНИК» по вул. Тульській- Ігоря Сікорського для ведення садівництва»,  керуючись  Законом  України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Земельним кодексом України, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

             1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 22 в ОБСЛУГОВУЮЧОМУ ГОРОДНЬО-САДІВНИЧОМУ КООПЕРАТИВІ «ЖИЛІЩНИК» по вул. Тульській- Ігоря Сікорського для ведення садівництва гр..

             2. Встановити та затвердити зовнішні межі та розмір земельної ділянки №22 площею 0,0191 га в ОБСЛУГОВУЮЧОМУ ГОРОДНЬО-САДІВНИЧОМУ КООПЕРАТИВІ «ЖИЛІЩНИК» по вул. Тульській- Ігоря Сікорського для ведення садівництва згідно з планом, що додається до проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

             3. Передати у власність гр. земельну ділянку №22 (кадастровий номер) площею 0,0191 га (землі сільськогосподарського призначення; для індивідуального садівництва) в ОБСЛУГОВУЮЧОМУ ГОРОДНЬО-САДІВНИЧОМУ КООПЕРАТИВІ «ЖИЛІЩНИК» по вул. Тульській- Ігоря Сікорського для ведення садівництва за рахунок земель Запорізької міської ради.

             4. Зобов’язати гр.

             4.1. Після прийняття даного рішення здійснити державну реєстрацію права власності на земельну ділянку та отримати Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень в  установленому законодавством порядку.

             4.2. Надати у встановлений законодавством строк копію Витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно відповідному податковому органу.

             4.3. Приступити до використання земельної ділянки після встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та державної реєстрації права власності в установленому порядку.

             4.4. Використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням.

             4.5. Виконувати обов’язки власника земельної ділянки відповідно до вимог ст. 91 Земельного кодексу України.

             4.6. Не  допускати  самовільного   будівництва  на  переданій  у  власність земельній ділянці.

             4.7. Не забудовувати та не засаджувати багаторічними насадженнями охоронні зони існуючих інженерних мереж.

             5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА, постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

Секретар міської ради                                                                  Анатолій КУРТЄВ