Фільтр сесій міської ради

Позачергова сесія міської ради 05.10.2023: Рішення міської ради

Про  відведення та передачу в оренду земельної ділянки по вул.Ладозькій, 14 для розташування ТП 691

№ 108 від 05.10.2023 Дата оприлюднення 19.10.2023

             Розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Ладозькій,14, враховуючи рішення міської ради від 10.09.2021 №69/2 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на території Дніпровського району міста», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України та Законом України «Про оренду землі», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

             1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Ладозькій,14 публічному акціонерному товариству.

             2. Встановити нові межі та затвердити новий розмір земельної ділянки площею 0,0192 га по вул.Ладозькій,14 згідно схеми, наданої до проекту землеустрою, за рахунок земель Запорізької міської ради.

             3. Передати в оренду строком на 19 років земельну ділянку (кадастровий номер) площею 0,0192 га  (землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення; для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії) по вул.Ладозькій,14 для розташування ТП 691.

             4. Зобов’язати публічне акціонерне товариство:

             4.1. На підставі витягу з технічної документації щодо нормативної грошової оцінки землі, отриманого в рамках діючої нормативної грошової оцінки  земель м.Запоріжжя, укласти  з  Запорізькою  міською  радою   договір оренди землі та здійснити державну реєстрацію права користування в установленому законодавством порядку.

             4.2. Надати у встановлений термін після державної реєстрації права користування копію договору оренди землі відповідному податковому органу.

             4.3. Не проводити самовільного будівництва на переданій в оренду земельній ділянці.

             4.4. Після закінчення строку оренди землі договір оренди землі поновити в установленому законодавством порядку.

             4.5. Виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог
ст. 96 Земельного кодексу України.

             4.6. Використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням.

             4.7. При використанні земельної ділянки враховувати обмеження містобудівного характеру, викладені у листі департаменту архітектури та містобудування міської ради.

             4.8. У разі зміни статусу, відчуження  нерухомого майна, протягом місяця звернутися для переоформлення земельної ділянки в установленому законодавством порядку.

             5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА, постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

Секретар міської ради                                                               Анатолій КУРТЄВ