Фільтр сесій міської ради

Позачергова сесія міської ради 05.10.2023: Рішення міської ради

Про відведення та надання у постійне користування земельної ділянки по вул.Чумацький шлях, 23 для розташування закладу дошкільної освіти (ясел-садка) №159 «Сузір’я» Запорізької міської ради

№ 112 від 05.10.2023 Дата оприлюднення 19.10.2023

             Розглянувши проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Чумацький шлях, 23, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України та враховуючи рішення міської ради від 27.05.2020 № 66/9 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Чумацький шлях, 23 для розташування ДНЗ №159» Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

             1. Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Чумацький шлях, 23

             2. Встановити межі та затвердити розмір земельної ділянки площею 0,8724 га по вул.Чумацький шлях, 23 згідно з планом, що додається до проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

             3. Надати у постійне користування земельну ділянку (кадастровий номер) площею 0,8724 га (землі житлової та громадської забудови; для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти) по вул. Чумацький шлях, 23 для розташування закладу дошкільної освіти (ясел-садка) №159 «Сузір’я» Запорізької міської ради за рахунок земель Запорізької міської ради.

             4. Зобов’язати:

             4.1. Після прийняття даного рішення здійснити державну реєстрацію права постійного користування на земельну ділянку та отримати Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно в установленому законодавством порядку.

             4.2. Надати у встановлений законодавством строк копію Витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно відповідному податковому органу.

             4.3. У випадку будь-яких змін щодо статусу, назви, місцезнаходження юридичної особи або належності об’єкта протягом місяця звернутися для переоформлення земельної ділянки в установленому законодавством порядку.

             4.4. Виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

             4.5. Використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням.

             4.6. Не допускати самовільного будівництва на наданій у постійне користування земельній ділянці.

             4.7. Не забудовувати та не засаджувати багаторічними насадженнями охоронні зони існуючих інженерних мереж.

             4.8. Приступити до використання земельної ділянки після встановлення її меж в натурі (на місцевості) та одержання документів, що посвідчують право на неї.

             5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА, постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

Секретар міської ради                                                          Анатолій КУРТЄВ