Фільтр сесій міської ради

Позачергова сесія міської ради 05.10.2023: Рішення міської ради

Про надання у користування на умовах оренди земельної ділянки по Північному шосе, 1 для розташування ремонтно-будівельної бази

№ 114 від 05.10.2023 Дата оприлюднення 19.10.2023

             Розглянувши матеріали щодо надання у користування на умовах оренди земельної ділянки по Північному шосе, 1, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, Законом України «Про оренду землі», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

             1. Рішення виконавчого комітету міської ради від 05.11.2002 №342/27 «Про передачу земельної ділянки по Північному шосе, 1 для розташування ремонтно-будівельної бази» вважати таким, що є реалізованим.

             2. Договір оренди землі від 14.04.2004 № 922 вважати припиненим згідно пункту 10.2. договору.

             3. Надати у користування на умовах оренди строком на 19 років земельну ділянку (кадастровий номер) площею 0,4710 га (землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення; для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості) по Північному шосе, 1 для розташування ремонтно-будівельної бази, в межах раніше затверджених рішенням виконавчого комітету міської ради від 05.11.2002 № 342/27 за рахунок земель Запорізької міської ради.

             4. Зобов’язати:

             4.1. На підставі витягу з технічної документації щодо нормативної грошової оцінки землі, отриманого в рамках діючої нормативної грошової оцінки земель м. Запоріжжя, укласти з Запорізькою міською радою договір оренди землі та здійснити державну реєстрацію права користування в установленому законодавством порядку.

             4.2. Надати у встановлений законодавством строк копію договору оренди землі відповідному податковому органу.

             4.3. Після закінчення строку оренди землі договір оренди землі поновити в установленому законодавством порядку.

             4.4. Використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням.

             4.5. Виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України та вимог, що викладені у висновках служб, які раніше погодили відведення земельної ділянки.

             4.6. У разі зміни назви товариства, його юридичного статусу, відчуження майна протягом місяця звернутися для переоформлення земельної ділянки в установленому законодавством порядку.

             5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА, постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

Секретар міської ради                                                          Анатолій КУРТЄВ