Фільтр сесій міської ради

Позачергова сесія міської ради 05.10.2023: Рішення міської ради

Про надання у користування на умовах оренди земельної ділянки по вул.Рубана, 10а для розташування охороняємої платної автостоянки 

№ 118 від 05.10.2023 Дата оприлюднення 19.10.2023

            Розглянувши матеріали щодо надання у користування на умовах оренди земельної ділянки по вул.Рубана, 10а, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, Законом України «Про оренду землі», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Рішення міської ради від 07.10.2015 № 58/197 вважати таким, що є реалізованим.

            2. Договір оренди землі від 03.04.2006 № 040626100273 вважати припиненим, згідно пункту 37 договору.

            3. Надати у користування на умовах оренди строком на 10 років земельну ділянку  площею 0,5826 га (землі житлової та громадської забудови; для будівництва і обслуговування паркінгів та автостоянок на землях житлової та громадської забудови) по вул. Рубана, 10а для розташування охороняємої платної автостоянки в межах, раніше затверджених рішенням міської ради від 20.04.2005 № 44/379 «Про передачу в оренду приватному підприємству «Автостоянка» земельної ділянки по вул. Дорошенка-вул. Рубана для розташування тимчасової відкритої охороняємої платної автостоянки» за рахунок земель Запорізької міської ради.

            4. Зобов’язати:

            4.1. На підставі витягу з технічної документації щодо нормативної грошової оцінки землі, отриманого в рамках діючої нормативної грошової оцінки земель м.Запоріжжя, укласти з Запорізькою міською радою договір оренди землі та здійснити державну реєстрацію права користування в установленому законодавством порядку.

            4.2. Надіслати Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень на адресу міської ради протягом місяця з дати реєстрації права користування.

            4.3. Надати у встановлений законодавством строк копію договору оренди землі відповідним податковим органам.

            4.4. Після закінчення строку оренди землі договір оренди землі поновити в установленому законодавством порядку.

            4.5. Використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням.

            4.6. Виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України та вимог, що викладені у висновках служб, які раніше погодили відведення земельної ділянки.

            5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Романа ТАРАНА, постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

Секретар міської ради                                                                                   Анатолій КУРТЄВ