Фільтр сесій міської ради

Позачергова сесія міської ради 05.10.2023: Рішення міської ради

Про відведення та надання у постійне користування земельної ділянки по вул.Гоголя, 70-А для розташування будівлі спортивного комплексу

№ 139 від 05.10.2023 Дата оприлюднення 20.10.2023

          Розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Гоголя, 70-А, враховуючи рішення міської ради від 17.03.2023 №139/7 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Гоголя,70-А для розташування будівлі спортивного комплексу»,  керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України,   Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Гоголя, 70-А  .

          2. Встановити межі та затвердити розмір земельної ділянки  площею 0,0721 га по вул.Гоголя, 70-А згідно з планом, що додається до проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

          3. Надати у постійне  земельну ділянка (кадастровий номер) площею 0,0721 га по вул.Гоголя, 70-А для розташування будівлі спортивного комплексу  за рахунок земель Запорізької міської ради.

          4. Передати  земельну ділянку (кадастровий номер) площею 0,0721 га (землі житлової та громадської забудови; для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти) по вул.Гоголя, 70-А, на яку відсутні обтяження речових прав та зареєстровані відомості про обмеження у використанні даної земельної ділянки, а саме: охоронна зона навколо (уздовж) об’єкта енергетичної системи; охоронна зона навколо (уздовж) об’єкта транспорту; зона охорони пам’ятки культурної спадщини, у державну власність в особі Запорізької обласної державної адміністрації та укласти між Запорізькою обласною адміністрацією та Запорізькою міською радою акт приймання-передачі земельної ділянки.

          5. Зобов'язати

          5.1. Після прийняття даного рішення здійснити державну реєстрацію права постійного користування  на земельну ділянку  в установленому  законодавством  порядку.

          5.2. Надати у встановлений законодавством строк копію правовстановлюючого документа на землю  відповідному податковому  органу.

          5.3. Використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням.

          5.4..Виконувати обов’язки користувача  земельної ділянки відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

          5.5. Не допускати самовільного будівництва на переданій у постійне користування земельній  ділянці.

          5.6. Використовувати земельну ділянки з урахуванням обмежень містобудівного характеру.

          5.7. До початку будівельних робіт замовити документацію по визначенню відновної вартості зелених насаджень, що підлягають видаленню в установленому законодавством порядку.

          5.8. Не забудовувати та не засаджувати багаторічними насадженнями охоронні  зони  існуючих  інженерних  мереж.

          6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА, постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури  та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

Секретар міської ради                                                                             Анатолій КУРТЄВ