Фільтр сесій міської ради

Позачергова сесія міської ради 05.10.2023: Рішення міської ради

Про надання у користування на умовах оренди земельної ділянки по вул.Стефанова, 20 для розташування майстерні по ремонту автомобілів

№ 143 від 05.10.2023 Дата оприлюднення 20.10.2023

              Розглянувши надані матеріали, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України та Законом України «Про оренду землі», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

              1. Надати у користування  на умовах оренди строком на 10 років земельну ділянку (кадастровий номер) площею    0,0791 га (землі житлової та громадської забудови; для будівництва та обслуговування будівель торгівлі) по вул.Стефанова,20 для розташування майстерні по ремонту автомобілів в межах, раніше переданих в оренду рішенням міської ради від 06.04.2011 № 56/12 «Про передачу в оренду приватному підприємцю земельної ділянки по вул.Стефанова,20 для розташування майстерні по ремонту автомобілів», за рахунок земель Запорізької міської ради.

              2. Зобов’язати:

              2.1. На підставі витягу з технічної документації щодо нормативної грошової оцінки землі, отриманого в рамках діючої нормативної грошової оцінки  земель м. Запоріжжя, укласти з  Запорізькою міською радою договір оренди землі та здійснити державну реєстрацію права користування в установленому законодавством порядку.

              2.2. Надати у встановлений законодавством строк копію договору оренди землі відповідному податковому органу.

              2.3. Після закінчення строку оренди землі договір оренди землі поновити в установленому законодавством порядку.

              2.4. Виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

              2.5. Використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням.

              2.6. Виконувати вимоги, що викладені у висновках служб міста та області, які раніше погодили відведення даної земельної ділянки.

              2.7. У разі зміни статусу, відчуження  нерухомого майна, протягом місяця звернутися для переоформлення земельної ділянки в установленому законодавством порядку.

              3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА,  постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

Секретар міської ради                                          Анатолій КУРТЄВ