Фільтр сесій міської ради

21 сесія міської ради 29.11.2023: Рішення міської ради

Про затвердження Угоди про кредит та грант

№ 64 від 29.11.2023 Дата оприлюднення 06.12.2023

              Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бюджетним кодексом України, враховуючи рішення Запорізької міської ради від 27.06.2018 №43 «Про підтримку реалізації проекту з  впровадження заходів з енергозбереження та підвищення рівня енергоефективності будівель бюджетної сфери м. Запоріжжя за фінансової підтримки Державного банку розвитку Федеративної Республіки Німеччина (КFW), рішення Запорізької міської ради від 24.11.2021 №37 «Про затвердження Угоди про кредит та грант між Кабінетом Міністрів України, Житомирською міською радою, Запорізькою міською радою та KFW. Франкфурт-на-Майні», Меморандум про взаєморозуміння і партнерство між Запорізькою міською радою та Українським офісом KFW, що є офіційним представництвом в Україні Державного банку розвитку Федеративної Республіки Німеччина, з метою підготовки та реалізації проекту з впровадження заходів з енергозбереження та підвищення рівня енегоефективності будівель бюджетної сфери в місті Запоріжжі, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

              1. Затвердити Окрему угоду до Угоди про кредит та грант від 30.11.2021  між Міністерством фінансів України, Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України, Запорізькою міською радою, департаментом освіти і науки Запорізької міської ради (додається).

              2. Надати секретарю Запорізької міської ради право підписувати Окрему угоду до Угоди про кредит та грант від 30.11.2021 між Міністерством фінансів України, Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України, Запорізькою міською радою, департаментом освіти і науки Запорізької міської ради.

              3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія ВАСЮКА та голову постійної комісії міської ради з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів Олександра КИЯНИЦЮ.

 

Секретар міської ради                                                          Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження