Фільтр сесій міської ради

18 сесія міської ради 21.06.2017: Рішення міської ради

Про делегування додаткових функцій та внесення відповідних змін до рішення міської ради від 18.02.2011 №72 «Про затвердження Положень» (зі змінами) (оприлюднено 26.06.2017)

№ 59 від 21.06.2017 Дата оприлюднення 26.06.2017

 Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2017 №295 «Деякі питання реалізації статті 259 Кодексу законів про працю України та статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Внести зміни до Положення про управління соціального захисту населення Запорізької міської ради, затвердженого рішенням Запорізької міської ради від 18.02.2011 №72 «Про затвердження Положень» (зі змінами), а саме:

            Підпункт 7.26. пункту 7 розділу ІІІ Положення про управління соціального захисту населення Запорізької міської ради доповнити новим абзацом:

            5) координує та забезпечує роботу управлінь праці та соціального захисту населення Запорізької міської ради по районах міста з питань здійснення на відповідних територіях контролю за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення та накладення штрафів за порушення законодавства у порядку, встановленому законодавством.

            2. Внести зміни до Положень про управління праці та соціального захисту населення Запорізької міської ради по районах міста, затвердженого рішенням Запорізької міської ради від 18.02.2011 №72 «Про затвердження Положень» (зі змінами), а саме:

            Підпункт 5.3. пункту 5 розділу ІІІ Положення про управління праці та соціального захисту населення Запорізької міської ради по Вознесенівському, Дніпровському, Заводському, Комунарському, Олександрівському, Хортицькому, Шевченківському району викласти в новій редакції:

            5.3. Виступає з ініціативою щодо перевірок, а також здійснює контроль за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення, накладає штрафи за порушення законодавства про працю та зайнятість населення у порядку, встановленому законодавством.

            3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І. та на постійну комісію з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення (Маляренко А.Є.).

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк