Фільтр сесій міської ради

18 сесія міської ради 21.06.2017: Рішення міської ради

Про відмову в наданні дозволу громадянам, згідно з додатком, на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок по вул.Адм.Лазарєва для будівництва та обслуговування жилих будинків, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки) (оприлюднено 24.07.2017)

№ 44 від 21.06.2017 Дата оприлюднення 24.07.2017

Розглянувши  звернення громадян щодо оформлення земельних ділянок по вул.Адм.Лазарєва, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.12 п.14, ст.15 п.15 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»,  Запорізька  міська  рада

ВИРІШИЛА:

      1. Відмовити в наданні дозволу громадянам, згідно з додатком, на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок по вул.Адм.Лазарєва для будівництва та обслуговування жилих будинків, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки).

      2. Контроль за  виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Мішка С.М.,  постійну  комісію  міської  ради з  питань  комунальної  власності,  ресурсів,  приватизації, архітектури  та  земельних  відносин  (Чумаченко І.М.).

 

 

Міський голова                                                                   В.В. Буряк

Копії документа для завантаження