Фільтр сесій міської ради

18 сесія міської ради 21.06.2017: Рішення міської ради

Про створення комісії з розподілу земельних ділянок між учасниками бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та членам сімей загиблих учасників антитерористичної операції для передачі земельних ділянок безоплатно у власність та здійснення попереднього планування і поділ території садибної забудови, передбаченої для розподілу серед учасників антитерористичної операції, зарезервованої у проекті внесення змін до генерального плану м. Запоріжжя (оприлюднено 24.07.2017)

№ 25 від 21.06.2017 Дата оприлюднення 24.07.2017

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, з метою забезпечення прав учасників антитерористичної операції в отриманні земельних ділянок на території міста Запоріжжя, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

      1. Створити комісію про розподіл земельних ділянок між учасниками бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, та членам сім’ї загиблого учасника антитерористичної операції, для передачі земельних ділянок безоплатно у власність.

      2. Доручити міському голові затвердити склад комісії про розподіл земельних ділянок між учасниками бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, та членам сім’ї загиблого учасника антитерористичної операції, для передачі земельних ділянок безоплатно у власність.

      До складу комісії обов’язково включити:

      - щонайменш по одному депутату від кожної депутатської фракції Запорізької міської ради, за поданням керівника фракції;

      - депутатів Запорізької міської ради позафракційних – за згодою;

      - посадових осіб виконавчих органів Запорізької міської ради;

      - представників Збройних сил України, Національної гвардії України, Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ України, військових комісаріатів;

      - інших зацікавлених представників.

      3. Доручити управлінню з питань земельних відносин Запорізької міської ради сумісно з департаментом архітектури та містобудування Запорізької міської ради до 01 вересня 2017 року доопрацювати Положення про облік учасників бойових дій, які отримали цей статус в результаті участі в антитерористичній операції, а також членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції, які виявили бажання отримати земельні ділянки для будівництва і обслуговування житлових будинків на території м. Запоріжжя затверджене рішенням Запорізької міської ради від 10.06.2015 №64 «Про затвердження Положення про облік учасників бойових дій, які отримали цей статус в результаті участі в антитерористичній операції, а також членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції, які виявили бажання отримати земельні ділянки для будівництва і обслуговування житлових будинків на території м. Запоріжжя». 

      4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішок С.М. та на постійну комісію Запорізької міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Чумаченко І.М.).

 

 

Міський голова                                                                 В. В. Буряк