Фільтр сесій міської ради

38 сесія міської ради 27.03.2019: Рішення міської ради

Про надання дозволу комунальному підприємству "Міський футбольний клуб "Металург" на передачу в заставу (іпотеку) об'єктів права комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя за Кредитним договором від 28.12.2018 №1381/2018/ЗОД-МСБ, укладеним між АБ "УКРГАЗБАНК" та комунальним підприємством "Міжнародний аеропорт Запоріжжя"

№ 43 від 27.03.2019 Дата оприлюднення 02.04.2019

          Керуючись Цивільним кодексом України, Законами України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про заставу", "Про іпотеку", враховуючи звернення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА "МІЖНАРОДНИЙ АЕРОПОРТ ЗАПОРІЖЖЯ", висновки управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради, департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради та комунального підприємства "Міський футбольний клуб "Металург", Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Надати згоду комунальному підприємству "Міський футбольний клуб "Металург" на передачу в заставу (іпотеку) АБ "УКРГАЗБАНК" об'єктів права комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя згідно з додатком до цього рішення за вартістю, визначеною шляхом незалежної оцінки, з метою забезпечення виконання зобов’язань комунального підприємства "Міжнародний аеропорт Запоріжжя" за Кредитним договором від 28.12.2018 №1381/2018/ЗОД-МСБ, укладеним між АБ "УКРГАЗБАНК" та комунальним підприємством "Міжнародний аеропорт Запоріжжя".

          2. Надати дозвіл директору комунального підприємства "Міський футбольний клуб "Металург" на укладання та підписання відповідного (-их) договору (-ів) застави (іпотеки) об’єктів рухомого/нерухомого майна територіальної громади м.Запоріжжя згідно з додатком до цього рішення для забезпечення виконання зобов’язань комунального підприємства "Міжнародний аеропорт Запоріжжя" за Кредитним договором від 28.12.2018 №1381/2018/ЗОД-МСБ, укладеним між АБ "УКРГАЗБАНК" та комунальним підприємством "Міжнародний аеропорт Запоріжжя".

          3. Внести зміни до рішення Запорізької міської ради від 26.09.2018 №25 "Про надання місцевої гарантії", виклавши пункт 4.6 в наступній редакції: "Опис та вартість забезпечення боргових зобов’язань Позичальника: відповідно до умов Договору транші у сумі понад 5 000 000,00 (п'ять мільйонів) доларів США потребують надання майнового забезпечення.".

          4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин /Чумаченко І.М./, постійну комісію з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів /Божко Р.А./ та постійну комісію з питань життєзабезпечення міста /Адаманова О.Ф./.

 

 

Міський голова                                                                      В.В.Буряк

Копії документа для завантаження