Фільтр сесій міської ради

39 сесія міської ради 24.04.2019: Рішення міської ради

Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя ділянки водопроводу по пр.Маяковського,19 від “ПРЕДСТАВНИЦТВА “ОЮ АВАНКАРД”, що діє від імені товариства з обмеженою відповідальністю “АванКард” (AvanCard OU)

№ 53 від 24.04.2019 Дата оприлюднення 02.05.2019

         Керуючись ст.ст.59,60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.136 Господарського кодексу України, розглянувши звернення та документи “ПРЕДСТАВНИЦТВА “ОЮ АВАНКАРД”, що діє від імені товариства з обмеженою відповідальністю “АванКард” (AvanCard OU), враховуючи згоду департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради та комунального підприємства “Водоканал”, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Прийняти до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя від “ПРЕДСТАВНИЦТВА “ОЮ АВАНКАРД”, що діє від імені товариства з обмеженою відповідальністю “АванКард” (AvanCard OU) на підставі довіреності від 30.08.2018 №5241, ділянку зовнішньої мережі водопостачання до будівлі по пр.Маяковського,19 від камери ВК-1 до камери ВК-5, загальною протяжністю  431,0 п.м, ринковою вартістю 142 478,00 грн. (сто сорок дві тисячі чотириста сімдесят вісім грн. 00 коп.) без урахування ПДВ.

         2. Закріпити на праві господарського відання за комунальним підприємством “Водоканал” майно, зазначене в п.1 цього рішення.

         3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради, комунальному підприємству “Водоканал” здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя майна, зазначеного в п.1 даного рішення та закріплення його на праві господарського відання за останнім.

          4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М. та постійну комісію з питань комунальної  власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин  /Чумаченко І.М./.

 

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк