Фільтр сесій міської ради

40 сесія міської ради 29.05.2019: Рішення міської ради

Про внесення доповнень до рішення Запорізької міської ради від 28.11.2018 №34 «Про впорядкування назв та розташування урбанонімів на території міста Запоріжжя»

№ 37 від 29.05.2019 Дата оприлюднення 03.06.2019

            Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи протокол від 18.04.2019 №12 засідання робочої групи з питань міської топоніміки і протокол від 13.03.2019 №4 засідання робочої групи по створенню переліку урбанонімів м.Запоріжжя та з метою упорядкування назв вулиць, проспектів, бульварів, провулків, проїздів, площ, майданів м.Запоріжжя, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Внести доповнення до рішення Запорізької міської ради від 28.11.2018 №34 «Про впорядкування назв та розташування урбанонімів на території міста Запоріжжя» (надалі – Рішення), а саме:

            1.1. Пункт 2 Рішення доповнити строкою та читати її в такій редакції:

Урбанонім

Виключити

назву урбаноніму

Урбанонім

Залишити

назву урбаноніму

Провулок

Корейський

Провулок

Карельський

            1.2. Доповнити Рішення пунктом 6 та викласти його в наступній редакції: «З метою виправлення технічних помилок, допущених у рішенні виконавчого комітету Запорізької міської ради народних депутатів від 29.12.1994 №534 «Про найменування вулиць, провулків, майданів, проспектів у м.Запоріжжі», читати назви урбанонімів наступним чином»:

Урбанонім

Назва урбаноніму

Урбанонім

Виправлена

назва урбаноніму

Вулиця

Заслонова Костянтина

Вулиця

Костянтина Заслонова

Вулиця

Марко Вовчок

Вулиця

Марка Вовчка

Вулиця

Осипенка

Вулиця

Осипенко

Вулиця

Садівництво

Вулиця

Садівництва

Провулок

Тупіковий

Провулок

Тупиковий

            1.3. Пункти 6-10 Рішення відповідно вважати пунктами 7-11.

            2. Доручити управлінню внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради надіслати дане рішення ДП «Національні інформаційні системи» Міністерства юстиції України для внесення відповідних змін до словника Єдиних і Державних реєстрів.

            3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Мішка С.М. та постійну депутатську комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Чумаченко І.М.).

 

Міський голова                                                                                       В.В.Буряк