Фільтр сесій міської ради

40 сесія міської ради 29.05.2019: Рішення міської ради

Про затвердження Переліку найменувань урбанонімів на території міста Запоріжжя

№ 38 від 29.05.2019 Дата оприлюднення 03.06.2019

              Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи протокол від 18.04.2019 №12 засідання робочої групи з питань міської топоніміки і протокол від 13.03.2019 №4 засідання робочої групи по створенню переліку найменувань урбанонімів м.Запоріжжя та з метою впорядкування назв вулиць, проспектів, бульварів, провулків, проїздів, площ, майданів м.Запоріжжя, забезпечення єдиного порядку написання назв, внесення достовірної та актуальної інформації до словників, єдиних та державних реєстрів, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

              1. Затвердити Перелік найменувань урбанонімів на території міста Запоріжжя (додаток 1).

              2. Затвердити Перелік скорочень типів урбанонімів (додаток 2).

              3. Доручити управлінню внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради надіслати дане рішення ДП «Національні інформаційні системи» Міністерства юстиції України для включення даних назв до словника Єдиних і Державних реєстрів.

              4. Рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради народних депутатів від 29.12.1994 №534 «Про найменування вулиць, провулків, майданів, проспектів у м.Запоріжжі» вважати таким, що втратило чинність.

              5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Мішка С.М. та постійну депутатську комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Чумаченко І.М.).

 

Міський голова                                                                                В.В.Буряк

Копії документа для завантаження