Фільтр сесій міської ради

40 сесія міської ради 29.05.2019: Рішення міської ради

Про припинення Державного комунального районного навчального центру з допризовної підготовки юнаків шляхом його приєднання до Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №23 Запорізької міської ради Запорізької області та зміну найменування Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №23 Запорізької міської ради Запорізької області

№ 49 від 29.05.2019 Дата оприлюднення 03.06.2019

           Керуючись Законами України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про освіту", "Про загальну середню освіту", "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань", Цивільним та Господарським кодексами України, з метою забезпечення економічної ефективності функціонування закладів освіти, приведення освітньої мережі у відповідність до потреб і особливостей регіону, поліпшення доступу до якісних освітніх послуг Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Припинити Державний комунальний районний навчальний центр з допризовної підготовки юнаків (місцезнаходження: 69040, Запорізька область, м. Запоріжжя, вул. Святоволодимирівська, буд. 90, код ЄДРПОУ 25214699) шляхом його приєднання до Запорізької загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів №23 Запорізької міської ради Запорізької області (місцезнаходження: 69059, м. Запоріжжя,  вул. Парамонова, буд. 6-А, код ЄДРПОУ 13635562).

           2. Змінити найменування Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №23 Запорізької міської ради Запорізької області на Запорізький академічний ліцей №23 Запорізької міської ради Запорізької області.

           Місцезнаходження Запорізького академічного ліцею №23 Запорізької міської ради Запорізької області: 69059, м. Запоріжжя, вул. Парамонова,   буд. 6-А.

           3. Встановити, що Запорізький академічний ліцей №23 Запорізької міської ради Запорізької області є правонаступником усіх прав, обов’язків та майна припиненого Державного комунального районного навчального центру з допризовної підготовки юнаків.

           4. Встановити, що Запорізький академічний ліцей №23 Запорізької міської ради Запорізької області є правонаступником усіх прав, обов’язків та майна Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №23 Запорізької міської ради Запорізької області.

           5. Для здійснення заходів щодо припинення юридичної особи - Державного комунального районного навчального центру з допризовної підготовки юнаків шляхом його приєднання до Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №23 Запорізької міської ради Запорізької області доручити департаменту освіти і науки Запорізької міської ради:

           5.1 створити комісію з припинення та затвердити її персональний склад;

           5.2 затвердити  передавальний акт.

           6. Встановити строк для задоволення вимог кредиторів: двомісячний термін з дати опублікування повідомлення про прийняття рішення щодо припинення юридичної особи - Державного комунального районного навчального центру з допризовної підготовки юнаків  шляхом його приєднання до Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №23 Запорізької міської ради Запорізької області. Вимоги кредиторів подаються до комісії з припинення у письмовій формі.

           7. Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради затвердити відповідно до чинного законодавства України Статут Запорізького академічного ліцею №23 Запорізької міської ради Запорізької області в новій редакції.

           8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І. та постійну комісію міської ради з питань освіти, науки, культури, спорту, молоді та туризму (Зайцев В.О.).

 

 

Міський голова                                                                           В.В.Буряк