Фільтр сесій міської ради

40 сесія міської ради 29.05.2019: Рішення міської ради

Про надання Концерну «Міські теплові мережі» дозволу на оновлення рухомого складу через фінансовий лізинг

№ 27 від 29.05.2019 Дата оприлюднення 04.06.2019

            Керуючись Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про фінансовий лізинг», Цивільним кодексом України, Бюджетним кодексом України, з метою забезпечення безперебійної роботи Концерну «Міські теплові мережі», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Надати дозвіл Концерну «Міські теплові мережі» на закупівлю рухомого складу на умовах фінансового лізингу.

            2. Доручити Концерну «Міські теплові мережі» вивчити фінансові умови з питань надання послуг фінансового лізингу, провести закупівлю фінансово-лізингових послуг згідно з вимогами чинного законодавства України.

            3. Надати дозвіл генеральному директору Концерну «Міські теплові мережі» Греку О.С. на укладання договору фінансового лізингу після погодження постійною комісією з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів (Божко Р.А.).

            4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М., постійну комісію з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів (Божко Р.А.) та постійну комісію з питань життєзабезпечення міста (Адаманов О.Ф.).

 

 

Міський голова                                                                    В.В. Буряк