Фільтр сесій міської ради

40 сесія міської ради 29.05.2019: Рішення міської ради

Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя зовнішніх мереж водопостачання та водовідведення по вул.Перемоги, 66 від ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “МОТОР СІЧ”

№ 51 від 29.05.2019 Дата оприлюднення 04.06.2019

         Керуючись ст.ст.59,60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.136 Господарського кодексу України, розглянувши звернення ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “МОТОР СІЧ” та надані документи, враховуючи згоду департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради та комунального підприємства “Водоканал”, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Прийняти до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя від ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “МОТОР СІЧ” інженерні мережі навколо Палацу спорту “Юність”, розташовані за адресою: м.Запоріжжя, вул.Перемоги,66, а саме:

         зовнішні мережі пожежно-питного водопроводу довжиною 520,0 п.м, вартістю 1 201 828,80 коп. (один мільйон двісті одна тисяча вісімсот двадцять вісім грн. 80 коп.) без урахування ПДВ;

         зовнішні мережі водовідведення довжиною 155,0 п.м, вартістю 526 582,80 коп. (п’ятсот двадцять шість тисяч п’ятсот вісімдесят дві грн. 80 коп.) без урахування ПДВ.

         2. Закріпити на праві господарського відання за комунальним підприємством “Водоканал” майно, зазначене в п.1 цього рішення.

         3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради, департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради та КП “Водоканал” здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя майна, зазначеного в п.1 даного рішення та закріплення його на праві господарського відання за останнім.

         4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка  С.М.,  заступника  міського  голови  з  питань   діяльності   виконавчих органів ради Бородая О.М. та постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин  /Чумаченко І.М./.

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк