Фільтр сесій міської ради

40 сесія міської ради 29.05.2019: Рішення міської ради

Про участь КП «Міжнародний аеропорт «Запоріжжя»  у спільному проекті Міністерства інфраструктури України, Глобального інфраструктурного фонду (GIF), Міжнародної фінансової корпорації (IFC) та Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР)

№ 52 від 29.05.2019 Дата оприлюднення 04.06.2019

             Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державне-приватне партнерство», згідно з рішенням сесії міської ради від 20.12.2017 №57 «Про затвердження Стратегії розвитку міста Запоріжжя до 2028 року», враховуючі спільний лист від 23.05.2019 №024/19 Міжнародної фінансової корпорації (IFC) та Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР), з метою визначення варіантів залучення приватного сектору та експертної оцінки щодо реконструкції, розширення та функціонування сектору аеропортів України, в тому числі аеропорту м.Запоріжжя, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

             1. Надати згоду КП «Міжнародний аеропорт «Запоріжжя» на участь у спільному проекті Міністерства інфраструктури України, Глобального інфраструктурного фонду (GIF), Міжнародної фінансової корпорації (IFC) та Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР).

             2. Міському голові Буряку В.В. направити лист до Глобального інфраструктурного фонду щодо виділення грантової допомоги команді у складі Міжнародної фінансової корпорації (IFC) та Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) на умовах передбачених Положенням Грантової угоди Ініціативи «Підготовка та структурування проектів» (PPSA) Глобального інфраструктурного фонду (GIF).

             3. Комунальному підприємству «Міжнародний аеропорт «Запоріжжя» (Біскупський В.Г.) забезпечити всебічну підтримку, надання необхідної інформації, матеріально-технічної допомоги та фінансових ресурсів.

             4. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради (Власюк О.О.), департаменту економічного розвитку міської ради (Новак Н.В.) спільно з КП «Міжнародний аеропорт «Запоріжжя» (Біскупський В.Г.) на підставі наданого консультантами звіту підготувати пропозиції щодо подальшого розвитку аеропорту за участю приватного сектору, в тому числі на умовах державно-приватного партнерства.

             5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М. та постійну комісію міської ради з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів (Божко Р.А.).

 

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк