Фільтр сесій міської ради

41 сесія міської ради 26.06.2019: Рішення міської ради

Про відмову в наданні дозволу гр.Кривов’язовій О.О. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по пров.Понтонному (буд.) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

№ 43 від 26.06.2019 Дата оприлюднення 03.07.2019

          Розглянувши подані матеріали, керуючись Законом України  «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, Запорізька  міська  рада

ВИРІШИЛА:

          1. Відмовити в наданні дозволу гр.Кривов’язовій Ользі Олексіївні на розробку   в установленому порядку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по пров. Понтонному (буд.) орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель  і споруд (присадибна ділянка) та подальшої передачі  її  у  власність.

          2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів,  приватизації,  архітектури  та  земельних  відносин  (Чумаченко І.М.).

 

 

Міський голова                                                                          В.В.Буряк