Фільтр сесій міської ради

42 сесія міської ради 28.08.2019: Рішення міської ради

Про кабельні лінії, які живлять житловий будинок №1-А по вул.Узбекистанська в м.Запоріжжя

№ 42 від 28.08.2019 Дата оприлюднення 03.09.2019

         Керуючись ст.59, ст.60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Цивільним та Господарським кодексами України, розглянувши звернення ОБ'ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТО-КВАРТИРНОГО БУДИНКУ “УЗБЕКИСТАНСЬКА,1-А”, враховуючи листи департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради, районної адміністрації Запорізької міської ради по Дніпровському району, КП “Запоріжміськсвітло”, ПАТ “ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО”, для забезпечення належного обслуговування та безпечної експлуатації кабельних мереж електропостачання, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Закріпити на праві оперативного управління за районною адміністрацією Запорізької міської ради по Дніпровському району кабельні лінії КЛ 0,4 кВ від ТП 895 рб 14,20 до житлового будинку по вул.Узбекистанській,1-А.

         2. Доручити районній адміністрації Запорізької міської ради по Дніпровському району:

         здійснити заходи щодо виготовлення технічної документації та проведення незалежної оцінки майна, зазначеного в п.1 даного рішення;

         облікувати на балансі зазначене в п.1 даного рішення майно, вартістю, визначеною шляхом незалежної оцінки.

         3. Передати безоплатно у власність ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ “ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО” кабельні лінії КЛ 0,4 кВ від ТП 895 рб 14,20 до житлового будинку по вул.Узбекистанській,1-А.

         4. Доручити департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради, департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради та районній адміністрації Запорізької міської ради по Дніпровському району здійснити заходи щодо безоплатної передачі у власність ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ “ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО” майна, зазначеного в п.1 даного рішення.

         5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М., голову районної адміністрації Запорізької міської ради по Дніпровському району Оноду К.К. та постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин /Чумаченко І.М./.

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк