Фільтр сесій міської ради

42 сесія міської ради 28.08.2019: Рішення міської ради

Про внесення змін до рішення Запорізької міської ради від 17.12.2015 №5 «Про обрання постійних комісій Запорізької міської ради та їх голів»

№ 58 від 28.08.2019 Дата оприлюднення 09.09.2019

          Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи дострокове припинення повноважень депутата Запорізької міської ради сьомого скликання Кальцева Володимира Федоровича, набуття повноважень депутата Запорізької міської ради сьомого скликання Воєводіна Ігора Сергійовича, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Внести зміни до рішення Запорізької міської ради від 17.12.2015 №5 «Про обрання постійних комісій Запорізької міської ради та їх голів», а саме:

          1.1. Вивести зі складу постійної комісії міської ради з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції (п. 1 ч. 1 рішення) Кальцева Володимира Федоровича – голови фракції «Наш край».

          1.2. Ввести до складу постійної комісії міської ради з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції (п. 1 ч. 1 рішення) Воєводіна Ігора Сергійовича - депутата міської ради від фракції «Наш край».

          2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря міської ради Пидорича Р.О. та постійну комісію з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції (Согорін А.А.).

 

 

Міський голова                                                                 В.В.Буряк