Фільтр сесій міської ради

42 сесія міської ради 28.08.2019: Рішення міської ради

Про визначення на конкурсних засадах юридичної особи (осіб), яка (які) здійснюватиме (здійснюватимуть) збирання та перевезення побутових відходів спеціально обладнаними для цього транспортними засобами на території міста Запоріжжя

№ 43 від 28.08.2019 Дата оприлюднення 12.09.2019

          З метою впорядкування та належної організації діяльності поводження з побутовими відходами в місті Запоріжжі, керуючись Законом України «Про відходи», постановою Кабінету Міністрів України від 16.11.2011р. №1173 «Питання надання послуг з вивезення побутових відходів», постановою Кабінету Міністрів України від 10.12.2008 №1070 «Про затвердження Правил надання послуг з поводження з побутовими відходами», пунктом 55 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Визначити на конкурсних засадах юридичну особу (осіб), яка (які) здійснюватиме (здійснюватимуть) збирання та перевезення побутових відходів спеціально обладнаними для цього транспортними засобами на території міста Запоріжжя.

          2. Визначити виконавчий комітет Запорізької міської ради організатором конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території міста Запоріжжя.

          3. Доручити виконавчому комітету Запорізької міської ради:

          3.1. Вжити заходи з підготовки та проведення конкурсу з визначення виконавця (виконавців) послуг з вивезення побутових відходів на території міста Запоріжжя, в порядку, визначеному законодавством України.

          3.2. Укласти договір з переможцем (переможцями) конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів на території міста Запоріжжя, строком на 10 років.

          4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М. та постійну комісію Запорізької міської ради з питань життєзабезпечення (Адаманов О.Ф.)

 

 

Міський голова                                                                     В.В. Буряк