Фільтр сесій міської ради

20 сесія міської ради 30.08.2017: Рішення міської ради

Про внесення змін до рішення Запорізької міської ради від 28.02.2017 №80 «Про діяльність Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» (оприлюднено 06.09.2017)

№ 66 від 30.08.2017 Дата оприлюднення 06.09.2017

          Відповідно до Закону України «Про соціальні послуги», Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання діяльності територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» від 29.12.2009 №1417 (зі змінами та доповненнями), Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Внести зміни до Положення про Запорізький міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг), затвердженого рішенням Запорізької міської ради від 28.02.2017 №80 «Про діяльність Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)», а саме:

          у пункті 9 у підпункті 1 замість слів «соціальної реабілітації дітей-інвалідів» слід читати «соціальної реабілітації дітей з інвалідністю»;

          у пункті 13 абзац другий викласти в такій редакції: «Умови оплати праці працівників територіального центру та штатна чисельність визначаються відповідно до законодавства з питань оплати праці, норм часу, чисельності та типового штатного нормативу чисельності працівників територіального центру, та інших нормативних документів у сфері соціального захисту, що затверджуються наказами Мінсоцполітики».

          2. Внести зміни до Переліку соціальних послуг, умов та порядку їх надання Запорізьким міським територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг), затвердженого рішенням Запорізької міської ради від 28.02.2017 №80 «Про діяльність Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)», а саме:

      у пункті 3 в абзаці третьому замість слів «…з урахуванням пунктів 7, 8, 10, 14 та 15 цього Переліку…» слід читати «…з урахуванням пунктів 7, 8, 10, 11 та 12 цього Переліку…».

          3. Внести зміни до Положення про геріатричний стаціонар Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), затвердженого рішенням Запорізької міської ради від 28.02.2017 №80 «Про діяльність Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)», а саме:

          у пункті 12 замість слів «…у пункті 4 цього Положення…» слід читати: «…у пункті 3 цього Положення…»;

          у пункті 14 замість слів «…у пункті 4 цього Положення…» слід читати: «…у пункті 3 цього Положення…»;

          у пункті 16 замість слів «…у пункті 3 цього Положення…» слід читати: «…у пункті 2 цього Положення…».

          4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І. та на постійну комісію з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення (Маляренко А.Є.).

 

 

Міський голова                                                                                       В.В.Буряк