Фільтр сесій міської ради

20 сесія міської ради 30.08.2017: Рішення міської ради

Про проведення інвентаризації складових Єдиної газотранспортної системи України, які є об’єктами права комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя та забезпечення належного утримання, обслуговування та експлуатації складових Єдиної газотранспортної системи України, які є об’єктами права комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя (оприлюднено 25.09.2017)

№ 83 від 30.08.2017 Дата оприлюднення 25.09.2017

         Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про ринок природного газу», Цивільним кодексом України, Наказу Міністерства Енергетики та Вугільної Промисловості України від 15.05.2015 №285, постановою НКРЕКП від 30.09.2015 №2494 «Про затвердження Кодексу газорозподільних систем», з метою забезпечення належної експлуатації об'єктів газопостачання та збереження інтересів громади, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Доручити департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради спільно з департаментом з управління житлово-комунальним господарством Запорізької  міської ради, в строк до 30.11.2017 провести інвентаризацію складових Єдиної газотранспортної системи України, які є об’єктами права комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя.

         2. З метою забезпечення надійної, безпечної та безперебійної експлуатації газотранспортних мереж доручити департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради спільно з постійною депутатською комісією з питань життєзабезпечення міста провести аналіз вартості послуг суб’єктів господарювання з відповідними дозволами на проведення робіт за кодом класифікатора CPV за ДК 021:2015-50530000-9 Послуги з ремонту і технічного обслуговування техніки ( послуги з технічного обслуговування газових мереж та газовикористовуючого обладнання).

         3. Доручити департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради спільно з постійною депутатською комісією з питань життєзабезпечення міста вивчити питання та надати відповідний проект рішень на розгляд сесій Запорізької міської ради не пізніше грудня 2017 року щодо наступних питань:

         - доцільність та можливість створення комунального підприємства з розподілу природного газу ( переміщення природного газу газорозподільною системою з метою його фізичної доставки споживачам);

         - необхідність приведення існуючих договірних відносин між Запорізькою міською радою та ПАТ «Запоріжгаз» щодо користування складовими газотранспортної системи у відповідність до чинного законодавства.

         4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М., постійну депутатську комісію з питань життєзабезпечення міста (Адаманова О.Ф.).

 

 

Міський голова                                                                                    В.В.Буряк