Фільтр сесій міської ради

21 сесія міської ради 27.09.2017: Рішення міської ради

Про звернення депутатів Запорізької міської ради до Запорізької обласної ради щодо вирішення питання функціонування Станції швидкої медичної допомоги, що розташована в Заводському районі м. Запоріжжя за адресою вул.Оптимістична, 2/9 (оприлюднено 04.10.2017)

№ 56 від 27.09.2017 Дата оприлюднення 04.10.2017

           Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламентом Запорізької міської ради, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Прийняти звернення депутатів Запорізької міської ради до Запорізької обласної ради щодо вирішення питання функціонування Станції швидкої медичної допомоги, що розташована в Заводському районі м. Запоріжжя за адресою вул. Оптимістична, 2/9 (додається).

           2. Направити зазначене звернення до голови Запорізької обласної державної адміністрації Костянтина Бриля, до голови Запорізької обласної ради Григорія Самардака, депутатів Запорізької обласної ради та керівників промислових підприємств Заводського району м. Запоріжжя.

           3. Опублікувати це звернення в газеті «Запорозька Січ».

           4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Пидорича Р.О. та постійну комісію з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції (Согорін А.А.).

 

 

Міський голова                                                                         В.В.Буряк

Копії документа для завантаження